Oksekød

• Beghusets peberbøf med   sauterede peberfrugter

• Bourgognegryde

• Bøf med champignon og   myntekartofler

• Eksotisk højreb i papaya   og kiwi

• GUISO

• Stifadho (Græsk   oksekødsgryde, laves   også med kaninkød)

Kalvekød

• Suppe på Kalvebryst

• Rigmandskoteletter

• Pebre med kalvekød

• Grydestegt fransk   kalvesteg

• Grillstegt kalveschnitzel   med limesauce

 
 

Pebre med kalvekød



Ingredienser

1kgPeberfrugter750g Hakket kalvekød
150g Smør el andet fedtstof150g Ris
200g Tomater2 Løg
3dlYoughurt3 Æg
1spskfMel Pabrika
Sort peber Persille

Fremgangsmåde

Vask pebrene, og rens dem for stilke og frø. Strø lidt salt fint på indersiden. Hak løgene fint, og brun dem i fedtstoffet. Tilsæt pabrika og ris. Lad det riste lidt, og tilsæt 1 dl varmt vand. Tilsæt kødet, de flåede og hakkede tomater, pabrika, og persillen. Lad blandingen opvarme og tag den af når den begynder at koge. Fyld pebrene med denne blanding, slut af med at drysse lidt mel på, og sæt dem med spidsen nedad i en dybt stegefad. Tilsæt ca 3 dl vand, og sæt fadet i en moderat varm ovn ca 40 min. Rør youghurten med melet og æg. Tilsæt nogen af saucen fra ovnfadet, og hæld blandingen over pebrene, der sættes i ovnen yderligere 10 min.

[ Beliggenhed ]  |  [ Økologi ]  |  [ Dyrevelfærd ]  |  [ Kødkvalitet ]  |  [ Kalvekød ]  |  [ Oksekød ]  |  [ Andet ]
[ Tips ]  |  [ Opskrifter ]  |  [ Anmeldelse ]  |  [ Ren besked ]  |  [ Økologinyt ]  |  [ Bavnehøj Gedeavl ]