Oksekød

• Beghusets peberbøf med   sauterede peberfrugter

• Bourgognegryde

• Bøf med champignon og   myntekartofler

• Eksotisk højreb i papaya   og kiwi

• GUISO

• Stifadho (Græsk   oksekødsgryde, laves   også med kaninkød)

Kalvekød

• Suppe på Kalvebryst

• Rigmandskoteletter

• Pebre med kalvekød

• Grydestegt fransk   kalvesteg

• Grillstegt kalveschnitzel   med limesauce

 
 

Suppe på Kalvebryst



Ingredienser

2kgKalvebryst med ben2 Gulerødder
1 Porre1 Løg
½ Knoldselleri½ Pastinak
1 Helt hvidløg1 Suppevisk: Timian, porretop,
- persillestilk3 Cm frisk ingefær
1spskfPeberkorn1 Citron

GRØNTSAGER TIL SERVERING

600g Klargjorte grøntsager som - ovenfor
-

Fremgangsmåde

1. Gør grøntsagerne i stand og skær dem i mindre stykker. Flæk hvidløgshovedet midt over. Skær ingefærknolden i tynde skiver. Skær det gule og det hvide fra citronen. Skær i skiver.

2. Kom kalvebryst, peber og de klargjorte ingredienser i en gryde og hæld koldt vand på til det dækker. Bring retten i kog og lad den simre ca. 3 timer. Skum hyppigt for fedt og urenheder undervejs. Tilsæt lidt salt.

3. Tag kødet op og sigt suppen. Kog den evt. ind. Smag til med salt, peber og evt. mere citronsaft. Skær de sidste grøntsager i mindre stykker og kog dem 5-8 minutter i suppen.

4. Servér kød og grøntsager i suppen eller servér begge dele efter at have nydt klar suppe. Giv så sennep, reven peberrod, knust peber og groft salt til.

[ Beliggenhed ]  |  [ Økologi ]  |  [ Dyrevelfærd ]  |  [ Kødkvalitet ]  |  [ Kalvekød ]  |  [ Oksekød ]  |  [ Andet ]
[ Tips ]  |  [ Opskrifter ]  |  [ Anmeldelse ]  |  [ Ren besked ]  |  [ Økologinyt ]  |  [ Bavnehøj Gedeavl ]