Fremgangsmåde
1. Gør grøntsagerne i stand og skær dem i mindre stykker. Flæk
hvidløgshovedet midt over. Skær ingefærknolden i tynde skiver. Skær
det gule og det hvide fra citronen. Skær i skiver. 2. Kom kalvebryst, peber og de klargjorte ingredienser i en gryde og
hæld koldt vand på til det dækker. Bring retten i kog og lad den
simre ca. 3 timer. Skum hyppigt for fedt og urenheder undervejs.
Tilsæt lidt salt. 3. Tag kødet op og sigt suppen. Kog den evt. ind. Smag til med salt,
peber og evt. mere citronsaft. Skær de sidste grøntsager i mindre
stykker og kog dem 5-8 minutter i suppen. 4. Servér kød og grøntsager i suppen eller servér begge dele efter at
have nydt klar suppe. Giv så sennep, reven peberrod, knust peber og
groft salt til. |