Oksekød

• Beghusets peberbøf med   sauterede peberfrugter

• Bourgognegryde

• Bøf med champignon og   myntekartofler

• Eksotisk højreb i papaya   og kiwi

• GUISO

• Stifadho (Græsk   oksekødsgryde, laves   også med kaninkød)

Kalvekød

• Suppe på Kalvebryst

• Rigmandskoteletter

• Pebre med kalvekød

• Grydestegt fransk   kalvesteg

• Grillstegt kalveschnitzel   med limesauce

 
 

Rigmandskoteletter



Ingredienser

250g Kalvekødsfars2 Æggeblommer
Lidt kaffefløde Salt
Peber Rasp

Fremgangsmåde

Kødet røres med æggeblommerne, salt og peber røres i. Kødet formes til ca 2 cm tykke koteletter, og vendes i rasp.

Steges lysebrune ved svag varme 5-6 minutter på hver side.

Retten serveres med pandesky og grøntsagsblanding.

[ Beliggenhed ]  |  [ Økologi ]  |  [ Dyrevelfærd ]  |  [ Kødkvalitet ]  |  [ Kalvekød ]  |  [ Oksekød ]  |  [ Andet ]
[ Tips ]  |  [ Opskrifter ]  |  [ Anmeldelse ]  |  [ Ren besked ]  |  [ Økologinyt ]  |  [ Bavnehøj Gedeavl ]