Fremgangsmåde
Stegens fedtlag ridses. Papayaen skrælles, og kernerne fjernes. Kiwi
skrælles. Frugterne moses, evt. i blender, med limesaften. Stegen
lægges i en plastpose og frugtmosen fordeles rundt om stegen. Posen
lukkes og stilles koldt ca. 1 døgn. Mosen skrabes af kødet og gemmes.
Stegen lægges i en bradepande og gnides med salt og peber. Brunes ca.
15 min ved 225° på midterste ovnribbe. Steger videre 1 1/4 - 1 1/2
time ved 160°. Et kødtermometer skal vise 52-60° afhængig af, hvor
rød man ønsker stegen. Lad stegen stå og trække ca. 20 min, inden den
skæres i skiver. Stegeskyen hældes i en gryde og fedtet hældes fra.
Frugtmosen røres med creme fraiche, og blandingen røres i stegeskyen.
Saucen smages til med ribsgele og reven limeskal og serveres til
kødet. Pyntes med brøndkarse. Tilberedningstid: 2 timer uden marinering Heraf arbejdstid: ½ time Energi pr. pers: 2360 kilojoule (564 kcal) Energifordeling: Protein
43% - 61 g Kulhydrat 30% - 41 g Fedt 27% - 17 g |