Oksekød

• Beghusets peberbøf med   sauterede peberfrugter

• Bourgognegryde

• Bøf med champignon og   myntekartofler

• Eksotisk højreb i papaya   og kiwi

• GUISO

• Stifadho (Græsk   oksekødsgryde, laves   også med kaninkød)

Kalvekød

• Suppe på Kalvebryst

• Rigmandskoteletter

• Pebre med kalvekød

• Grydestegt fransk   kalvesteg

• Grillstegt kalveschnitzel   med limesauce

 
 

Grillstegt kalveschnitzel med limesauce



Ingredienser

4skiverKalveschnitzel, ca. 500 g1spskfOlie
Peber, friskkværnet

LIMESAUCE

1 Lime2dlBouillon
1tskfMaizena majsstivelse1dlPiskefløde
50g Smør Salt, peber og evt. soya

Fremgangsmåde

Riv skallen af limen, halvér den og pres saften ud. Bland den revne skal, bouillon, maizena og fløde i en gryde. Lad det koge under piskning. Pisk smørret i ad flere gange og smag til med limesaft, salt, peber og evt. soyasauce.

Pensl kødet med olie og krydr med salt og peber. Steges på grillen 3-4 minutter på hver side. Serveres med letkogte asparges, nye kartofler og limesaucen.

[ Beliggenhed ]  |  [ Økologi ]  |  [ Dyrevelfærd ]  |  [ Kødkvalitet ]  |  [ Kalvekød ]  |  [ Oksekød ]  |  [ Andet ]
[ Tips ]  |  [ Opskrifter ]  |  [ Anmeldelse ]  |  [ Ren besked ]  |  [ Økologinyt ]  |  [ Bavnehøj Gedeavl ]