|
|
|
|
|
|
Tips |
|
Særligt mørt og fint til stegning er: |
Culotte Cuvette Entrecotestykket Filét Højreb Mørbrad Tyksteg Tyndsteg |
Steg Steg Helstegt, Bøf Helstegt, Bøf Steg, Koteletter, Bøf Mignon, Bøf, Tournedos, Chateaubriand, Helstegt Steg, Bøf, Steaks Steg, Bøf, T-bone steak
|
|
Velegnet til stegning: |
Inderlår Klump Lårtunge Muskel Yderlår |
Steaks, Gryderetter Steaks, Gryderetter Pålæg Gryderetter Gryderetter, Bankekød, Benløse fugle
|
|
Fintskåret kød, som er hurtigt at tilberede: |
Hakket Ruller Spyd Steaks Strimler Terninger Tynde skiver |
Hakkebøf, Tatar, Kødsauce Benløse fugle Grill Nemt og hurtigt med grønsager Wok-retter Wok-retter, Gryderetter Wok-retter |
|
Velegnet til braisering og kogning er: |
Bovklump Flanksteak Haler Long Ribs Mellemskært Rullebryst Short Ribs Skank Spidsbryst Tværreb Tykbov Tykkam Tyndbov Tyndbryst |
Roast Beef, Gryderetter Steg Oksekødsuppe, Ragout Gryderetter Gryderetter, Hakket Grydesteg Gryderetter Osso Buco, Helstegt, Kogt, Suppe Kogt, Pastrami Oksekød med peberrod Grydesteg Oksesteg, Grydesteg Grydesteg Oksekød i sur, sød sauce
|
|
Vurdér selv fedtindholdet.
Glem ikke at fedtet giver smag.
Skær fedtet fra efter tilberedning.
|
|
|