Tips

 
Særligt mørt og fint til stegning er:
Culotte
Cuvette
Entrecotestykket
Filét
Højreb
Mørbrad
Tyksteg
Tyndsteg
Steg
Steg
Helstegt, Bøf
Helstegt, Bøf
Steg, Koteletter, Bøf
Mignon, Bøf, Tournedos, Chateaubriand, Helstegt
Steg, Bøf, Steaks
Steg, Bøf, T-bone steak

Velegnet til stegning:
Inderlår
Klump
Lårtunge
Muskel
Yderlår
Steaks, Gryderetter
Steaks, Gryderetter
Pålæg
Gryderetter
Gryderetter, Bankekød, Benløse fugle

Fintskåret kød, som er hurtigt at tilberede:
Hakket
Ruller
Spyd
Steaks
Strimler
Terninger
Tynde skiver
Hakkebøf, Tatar, Kødsauce
Benløse fugle
Grill
Nemt og hurtigt med grønsager
Wok-retter
Wok-retter, Gryderetter
Wok-retter

Velegnet til braisering og kogning er:
Bovklump
Flanksteak
Haler
Long Ribs
Mellemskært
Rullebryst
Short Ribs
Skank
Spidsbryst
Tværreb
Tykbov
Tykkam
Tyndbov
Tyndbryst
Roast Beef, Gryderetter
Steg
Oksekødsuppe, Ragout
Gryderetter
Gryderetter, Hakket
Grydesteg
Gryderetter
Osso Buco, Helstegt, Kogt, Suppe
Kogt, Pastrami
Oksekød med peberrod
Grydesteg
Oksesteg, Grydesteg
Grydesteg
Oksekød i sur, sød sauce


Vurdér selv fedtindholdet.
Glem ikke at fedtet giver smag.
Skær fedtet fra efter tilberedning.

 

[ Beliggenhed ]  |  [ Økologi ]  |  [ Dyrevelfærd ]  |  [ Kødkvalitet ]  |  [ Kalvekød ]  |  [ Oksekød ]  |  [ Andet ]
[ Tips ]  |  [ Opskrifter ]  |  [ Anmeldelse ]  |  [ Ren besked ]  |  [ Økologinyt ]  |  [ Bavnehøj Gedeavl ]