Skiferie - du han nå det endnu!
Hvis skiferien går i vasken er her det ultimative og realistiske alternativ. En oplevelse der er helt på højde med "The Real Thing". Et ekstra plus: Prisen er helt uden sammenligning.
1. øvelse: "Vi kører i bus."
Sæt dig på en stol i 20 timer. Se en gammel videofilm et par gange og gå hver fjerde time ud og drik en kop halvlunken kaffe ved et nusset bord. Det forhøjer effekten, hvis der lugter af dieselolie.

2. øvelse: "Vi vænner os til slalomstøvlerne."
Det her er lidt sværere, men effekten er ikke til at tage fejl af. Du skal bruge 2 stk. spånplader 10x30 cm og to stykker 10x10 cm. Stil dig med en fod på hver af de to store stykker, læg de to små stykker ovenpå fødderne og spænd det hele stramt fast med et par skruetvinger. Luk øjnene og det er som at være der selv.

3. øvelse: "Vi spiser morgenmad."
Køb et rundstykke fra dagen i forvejen og skær det over med en almindelig bordkniv. Smør dåseleverpostej på det ene, på det andet lægger du en skive indtørret ost.

4. øvelse: "Vi tager afsted til pisten."
Tag to let høvlede brædder (lidt under 2 meter Lange og to kosteskafter over skulderen, og tag så en tur med bybussen i myldretiden.

5. øvelse: "Vi er på vej downhill."
Tag din skijakke på og sæt et stykke stift pap eller plastik fast i lynlåsen. Sæt dig foran en kraftig ventilator i et par timer, mens pappet eller plastikken slår dig i ansigtet. Du skal huske at pudse næsen en gang imellem eller puste lidt snot ud mellem to fingre.

6. øvelse "Vi falder på vej ned af pisten"
Knus nogle isterninger (du bør bruge mindst 200). Smid dig hurtigt ned på gulvet og smid det knuste is i ansigtet, ned af nakken, maven og op i ærmerne.

7. øvelse: "Vi spiser frokost".
Krøl en jakke sammen og læg den på en stol. Sæt dig på jakken. På et lille bord foran dig lægger du et maskinstrikket halstørklæde, en stor hue, et par skibriller (solbriller kan gøre det) og et par våde handsker. Prøv så at få plads til din mad. Virkningen af denne øvelse bliver større, hvis du får een til at åbne yderdøren hvert andet minut, lade døren stå åben, hvorefter du selv rejser dig og går over for at lukke den.

8. øvelse: "Vi venter i kø."
Hver gang du ser en kø, så stil dig op i den og træd de andre over tæerne. Det forøger effekten, hvis der udvikler sig lidt skubberi.

9. øvelse: "Vi tager med liften."
Ifør dig et par handsker. Sæt dig på en gyngestol (eller gyngehest) oppe på taget. Mens du gynger ude på kanten tager du handskerne af og smider den ene ned på jorden. Sig "Shit".

10. øvelse: "Vi bestiller en kop kaffe."
En forbløffende realistisk øvelse i at bestille en kop kaffe. Her kan selv begyndere være med. Gå ind på et cafeteria og bed om at betale tre-dobbelt pris for en kop kaffe.

11. øvelse: "Vi er til afterskiing."
Saml et par venner, de behøver ikke være for kloge, bare da kan drikke øl og en masse andet. Du kan også samle nogle, du ikke kender, bare husk: De skal kunne drikke øl og en masse andet. Sæt høj musik på en gammel båndoptager, sæt jer ved et bord i et trangt hjørne. Prøv så hvem af jer der kan prale mest og ellers iøvrigt tale i munden på hinanden. Det forhøjer effekten, hvis I ikke kan høre, hvad der bliver sagt, og endnu mere realistisk bliver det, hvis du sørger for, at der mangler en stol eller to.

12. øvelse: "Vi tager et bad."
Tag en hel masse tøj på. Sørg for det bliver lidt klamt og tag det så af. Hvis du kan klæde dig af på under 1 minut, tager du et varmt bad, hvis du er for længe om at klæde dig af, så tager du et koldt bad.

13. øvelse: "Vi spiser aftensmad."
Mens du laver aftensmad, siger du hele tiden: Kein Sauerkraut. Hvorefter du spiser en portion sauerkraut med speckknødel.

14. øvelse: "Vi møder naboen på gangen."
Bed din samleverske om hver morgen at skælde dig ud for at have larmet til langt ud på natten, trampet i gulvet og smidt flasker ud af vinduet.

15. øvelse: "Vi tager hjem igen."
Til sidst turens clou. Pak en masse snavset tøj og fire/fem flasker sprut i en kuffert. Ifør dig en joggingdragt med hængerøv, tag kufferten, de to uhøvlede brædder og kosteskafterne - og slæb det hele 2 km væk, mens du leder efter en bus og/eller en rejseleder.

[ Tilbage til start | 1 tilbage | Næste | Hvorfor gør vi det? ]